Våre produkter og tjenester

Norge Kongsberg Pizza

Kongsberg Pizza Norge Kongsberg pizzabaker Kongsbergs beste pizza, bestill de beste italienske og amerikanske pizzaene. Bestill Kongsberg pizza, Kongsberg burger. Pizza Kongsberg Norges Kongsberg pizzeriaer, mat, pizzaovn, restaurant, restaurant, takeaway, hamburger, pizzaleveranse, hurtigmat, brød, grandiosa, pizzabedrift My Pizza. Kongsberg pizzarestaurant, som iverksetter koronavirus tiltak, My Pizza tilbyr take away-service med online booking og betaling på døralternativene.

Har du lyst på noe vi kan tilby?

Norge Kongsberg Pizza Restaurant

My Pizza Norges Kongsberg Pizza


Vi holder til i Storgata 6 i Kongsberg, i den gamle Bank lokalen som er kjent før Varven.
Vi har 30-års erfaring når det gjelder italiensk pizza, gresk gyros kebab, tyrkisk kylling kebab og amerikanske hamburgere. Vi har byens, fylkets eller muligvis Norges største familie pizza. De som har interesse for amerikanske biler (AmCar) har sikkert møtt oss på Divan i Halden – hvor vi holdt til før. Vi har mange forskjellige og gode ingredienser på pizzaene fra ulike steder i verden. Vi har pizza for glutenallergiker, veganere, vegetarianere, de som elsker kjøtt og til deg som vil ha alt og litt til. Vi gleder oss til å hjelpe deg å finne din personlige pizza. Vi har også catering for alle slags selskaper, bursdager og sammenkomster..

Kongsberg My Pizza Om oss

Vi holder til i Storgata 6 i Kongsberg. Vi har 30-års erfaring når det gjelder italiensk pizza, gresk gyros kebab, tyrkisk kylling kebab og amerikanske hamburgere. Vi har byens, fylkets eller muligvis Norges største familie pizza. De som har interesse for amerikanske biler (AmCar) har sikkert møtt oss på Divan i Halden – hvor vi holdt til før. Vi har mange forskjellige og gode ingredienser på pizzaene fra ulike steder i verden. Vi har pizza for glutenallergiker, veganere, vegetarianere, de som elsker kjøtt og til deg som vil ha alt og litt til. Vi gleder oss til å hjelpe deg å finne din personlige pizza. Vi har også catering for alle slags selskaper, bursdager og sammenkomster. READ MORE